2011. augusztus 12., péntek

Kisgalamb sétál

Néhány napig nem voltam itthon, tehát galambállományunk finoman szólva is diétázott kicsit. Ennek ellenére vannak fejlemények, mégpedig az, hogy Kisgalamb egyre szorgalmasabban gyalogol. Az is meglehet, hogy a maratonra hajt! Kimerészkedik a fészekből, de ahogy embert lát az erkélyen, visszaszalad. Szóval a fényképezés reménytelen, pedig ma felszereléssel együtt kiköltöztem, de úgy látszik, nem vagyok elég türelmes. Egyébként pedig Béla tanítná repülni a dedet, de mivel a hangoskodásra kilopakodok (Kisgalamb pedig a fészekbe szalad), a tanítás egyelőre sikertelen.

Egyéb fontos kérdés: a színei után azt hiszem, hogy Kisgalamb nőből van csinálva, tehát most már illene egy megfelelő női nevet találni neki.

Másodsorban pedig nemsokára nyaralni megyünk, úgyhogy meglehet, hogy lemaradunk az első repülésről. De remélem, nem fog kiköltözni mielőtt visszajövünk.

Végül pedig technikai megjegyzés: ez lenne az első számú mobilról készült bejegyzés, tehát simán előfordulhatnak benne hibák. Majd holnap korrektúrázom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése