2011. augusztus 30., kedd

Bréking, avagy mire jó egy biológus??

Hát akkor kezdem is a történetet szépen időrendben:

Először is köszönet Szilárdnak, mert tökéletes nevet talált Kisgalamb számára: Brünhilda :D. Szerintem teljesen jó és még B betűvel is kezdődik. A szomorú helyzet viszont az, hogy ugyan másfél napja hazajöttünk, de Brünhilda a jelek szerint már kiköltözött. A keresztelő tehát az illető hiányában esett meg, és nyomós oka van, hogy ne is jöjjön többet vissza.

És itt jön képbe a biológus, aki ma felfedezett valamit: mégpedig a nagy-nagy brékinget, amit valamikor régen ugyan gyanítottam, de aztán el is felejtettem. Hős biológusunk addig hajolt és nyújtotta a nyakát, amíg megtalálta Béláék új fészkét, a meglepetéssel együtt. Brünhildának kereken 1,5 testvére van. Vagyis a fészekben van egy egészen kikelt Kisgalamb és egy másik eléggé repedezett tojás, amiből talán egy egész csőr is látszik már.

Így tehát rövid életű blogom mégsem lesz annyira rövid, mint gondoltam, habár Brünhildától szomorú búcsút veszünk és ezentúl figyelemmel követjük az 1,5 (nemsokára 2) testvért. Valahogy majd fényképezni is próbálok, hacsak a magasságom nem szól közbe :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése